Soutěžte o týdenní dovolenou v Jižním Tyrolsku!

300 slunečných dnů v roce, magické štíty Dolomit a jedny z nejlepších snowparků v Itálii - takový je region Jižní Tyrolsko / Südtirol. Soutěžte s námi a vyhrajte týdenní dovolenou pro dva v tomhle horském ráji!

Snowparky na Kronplatzu (více zde), v Obereggenu (více zde), Seiser Almu /​ Alpe di Siusi (více zde), na Plose v údolí Eisacktal /​ Valle Isarco a parádní poježdění v dalších areálech jako třeba na Hochpustertalu (více zde) - takové je Jižní Tyrolsko /​ Südtirol. 
Leží v magické kulise italských Dolomit, stáčí se tu výborné víno a místní kuchyně je vyhlášená. Kombinace rakousko-​uherské s moderní středomořskou kuchyní znamená mimo jiné jídla, která mají všichni rádi. Není náhodou, že zde najdete 19 restaurací oceněných 22 michelinskými hvězdami. Jižní Tyrolsko má i další trumf v rukávu. Slunce zde podle meteorologů svítí 300 dnů v roce. 


Chcete se sem také podívat? Soutěžte s Freeride.cz a Jižním Tyrolskem. Zaregistrujte se do soutěže a získejte šanci vyhrát sedmidenní dovolenou pro dva! Vítěz získá pobyt v jednom z vybraných hotelů a dva skipasy Dolomiti Superskipass.

Více informací se dozvíte zde: www.suedtirol.info/soutez


Držíme palce a přejeme krásnou dovolenou!

Čtěte také nový on-​linový magazín Dolomity:
www.suedtirol.info/magazindolomity

Tipy na zajímavé a prověřené ubytování najdete zde:
 www.suedtirol.info/prazdniny

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!